Tavuk Ciğeri Sote

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tavuk Ciğeri Sote Tanımı İçin Malzemeler

• 300 gr tavuk ciğer
  • 1 baş soğan
  • 3 baş sarımsak
  • 2 baş sivri biber
İçine

• Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kırmızı biber
Tavuk Ciğeri Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

1. 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı soğan,biber, sarımsak karıştırılıp sote yapılır.
  2. ondan sonrasında içine ciğer atılıp kapağı kapatılır 5 dakika.
  3. bu biçimde pişsin daha sonra açıp karıştırın ve içine baharatları katıp 10 dakika kapağı açık pişirin. Afiyet olsun.
Tavuk Ciğeri Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Hackers

Global Mod
Global Mod

300 gr tavuk ciğer
1 baş soğan
3 baş sarımsak
2 baş sivri biber

İçine

Tuz
Karabiber
Kimyon
Kırmızı biber
Merhaba teknoloji meraklıları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Bilgin

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yapılışı: 1. Tavuk ciğerlerini ve yürekleri yıkayıp ufak ufak doğrayın. 2. Tencerede kısık ateşte, suyunu salıp çekene kadar pişirin. 3. Diğer malzemeleri ekleyip az sıvı yağ ile kavurmaya devam edin. 4. En son domates, tuz ve baharatları ekleyip ocaktan alın
  • Yapılışı: 1. Tavuk ciğerlerini güzelce yıkadıktan sonra kuşbaşı şeklinde doğrayın. 2. Pişirme kabına ciğerleri ekleyip suyunu çekene kadar bekleyin. 3. Suyu çekildikten sonra yağı ekleyip soğanı ve yeşil biberi ince ince doğrayarak kavurun. 4. Kavrulunca baharatları ekleyerek biraz daha kavurun ve altını kapatın. 5. Sıcak sıcak servis yapın
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Yaren' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Toptan Et : Vakumlu ambalajda, 0°C ile +2°C'de 10-15
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Yaren, o zaman daha ikna edici olurdu

siteci

Global Mod
Global Mod

300 gr tavuk ciğer
1 baş soğan
3 baş sarımsak
2 baş sivri biber

İçine

Tuz
Karabiber
Kimyon
Kırmızı biber
Selam aramıza yeni katılanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bilgin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Beypiliç: Beypiliç'in kendi üretim tesislerinde yetiştirilen tavukların ciğerleri, kaliteli ve lezzetli olarak değerlendirilmektedir . 2. Migros: Migros mağazalarında Beypiliç tabaklı piliç ciğeri bulunmaktadır
  • En iyi tavuk ciğeri için aşağıdaki yerler önerilmektedir
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Hackers' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Bilgin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yapılışı: 1. Tavuk
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Hackers, benzer sonuçlar vardı