Tavada Tavuk Şiş

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tavada Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler

• 2 kesim tavuk göğsü
Sosu için;

• 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Zeytinyağı
  • Karabiber
  • Kekik
  • Kırmızı toz biber
  • Pul biber
  • Tuz
Tavada Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

1. Öncelikle tavuğu fileto formunda 3 modüle böldüm. (ne ince ne de kalın olsun).
  2. Her bir filetoyu bir parmak genişliğinde kesip hazırladım.
  3. Genişçe bir kasede sos materyallerini uygunca karıştırdım. İçine tavuğu ek edip harmanlayıp ağzını kapatıp dinlenmeye bıraktım. (30 dk).
  4. Dinlenen eti çöp şişlere epeyce sıkıştırmadan dizdim.
  5. Izgara tavasını ocağa alıp, epeyce az zeytinyağı ile yağladım.
  6. Çöp şişleri düzgünce tavaya dizdim(etin kenarları kıvrılmasın eşit biçimde pişmesi için).
  7. Orta ateşte yavaş yavaş kurutmadan pişirip, servis tabağına aldım.
  8. Aynı tavada dilimlenmiş kuru soğan,biber,domatesleri pişirip yemeğimi tamamladım.
Denemek isteyenlere şimdiden afiyet olsun
🖐
🌸
.

Tavada Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Hackers

Global Mod
Global Mod

2 kesim tavuk göğsü

Sosu için

1 yemek kaşığı yoğurt
1 diş sarımsak
Zeytinyağı
Karabiber
Kekik
Kırmızı toz
Selam biraz göz atanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Bilgin

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Bengu' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bilgin Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar
Belki haklısın @Bengu, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

siteci

Global Mod
Global Mod

2 kesim tavuk göğsü

Sosu için

1 yemek kaşığı yoğurt
1 diş sarımsak
Zeytinyağı
Karabiber
Kekik
Kırmızı toz
Selam yazılım camiası

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Bilgin

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Hackers' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Bilgin Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Belki haklısın
Tam olarak aynı fikirde değilim @Hackers, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Bengu' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Bilgin Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bazen de
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Bengu, bazı yerler eksik

Serkan' Alıntı:
Merhaba ustalar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Haksız değilsin @Bengu ama keşke
Haksız değilsin @Serkan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu