Manchester United, Antony ile 5 yıllık kontrat imzaladı

Felaket

New member
İngiltere Premier Lig devi Manchester United, daha evvel transferi için Ajax ile mutabakata varıldığını deklare ettiğı Brezilyalı yıldız Antony’yi resmen takımına kattı.

Kırmızı Şeytanlar’dan yapılan açıklamaya bakılırsa yıldız futbolcuyla 2027’ye kadar geçerli 5 yıllık kontrat imzalandı. Ayrıyeten yapılan mutabakatta 1 yıllık kontrat uzatma opsiyonu da bulunuyor.

“İnanılmaz bir an”

“Kariyerimde dünyanın en ikonik kulüplerinden birine katıldığım için inanılmaz bir an. Bana inanan herkese, bilhassa de aileme, tüm antrenörlerime ve kadro arkadaşlarıma minnettarım zira onlar olmadan buraya gelemezdim. Ajax’ta Erik deri Hag altında oynamak benim ve gelişimim için harikaydı. Futbol ve antrenörlük stili içimdeki en iyiyi ortaya çıkarıyor ve Manchester’daki planları ve tutkuları hakkında bana anlattıklarından heyecan duyuyorum. Ajax’ta geçirdiğim vakit olağanüstüydü ve bana duydukları inanç için her vakit minnettar olacağım, lakin artık bir daha sonraki çabaya hazırım ve yeni ekip arkadaşlarıma katılmak için sabırsızlanıyorum.”

Tarihe geçti

Ajax’tan yaklaşık 100 milyon Euro bedel ile transfer edilen Brezilyalı yıldız, Manchester United’da kulüp tarihinin en kıymetli 2. transferi olarak tarihe geçti. Paul Pogba, Juventus’tan 105 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle birinci sırada yer alırken, Harry Maguire 87 milyon Euro ile 3. sıraya geriledi. Grubun yıldızlarından birisi olan Jadon Sancho’ya da 85 milyon Euro bonservis ödendi.