Konutta Adana Kebap

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Evde Adana Kebap Tanımı İçin Malzemeler

• 2 adet soğan
  • 2 adet kapya biber
  • 500 gr kıyma
  • Tuz
  • Kimyon
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Sıvı yağ
Evde Adana Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

1. Soğanları küçük küçük doğrayalım.
  2. Biberleri de küçük küçük doğrayın.
  3. ondan sonrasında et soğan biber ve baharatları ekleyip yeterlice karıştırın. Vaktiniz var ise 1 saat kadar dinlendirin.
  4. Şişlere elimizde hal vererek yayalım.
  5. Elinizi ıslatarak daha rahat yapabilirsiniz.
  6. ondan sonrasında 200 derece ısıtılmış fırında pişirip servis yapabilirsiniz
    🤗
    fırında pişirmek istemezseniz tavada az oranda yağ ile artlı önlü pişirebilirsiniz.
Evde Adana Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Hackers

Global Mod
Global Mod

2 adet soğan
2 adet kapya biber
500 gr kıyma
Tuz
Kimyon
Pul biber
Karabiber
Sıvı yağ

Evde Adana Kebap Tanımı
Merhaba tartışma sevenlere

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Bilgin

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Adana kebabı, 2005 yılında, Adana Ticaret Odası tarafından "Adana Kebabı" ismiyle resmi olarak tescillenmiş ve belirli hazırlama ve pişirme usullerine bağlanmıştır
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Ela' Alıntı:
@Bilgin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bugün bildiğimiz Adana kebabının kendine has formuna kavuşması 19
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ela, özellikle pratik tarafı çok farklı

siteci

Global Mod
Global Mod

2 adet soğan
2 adet kapya biber
500 gr kıyma
Tuz
Kimyon
Pul biber
Karabiber
Sıvı yağ

Evde Adana Kebap Tanımı
Merhaba tartışma sevenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Konutta Adana kebap yapmak için gerekli malzemeler
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Taraf tutmadan düşündüm, bence ortaya çıkan böyle

Hackers' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Bilgin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Hackers, fazlaca iddialı geldi

Sinan' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Bilgin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Katılmak zorundayım diyemem @Sinan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Yaren' Alıntı:
Selam düşünce insanları @Bilgin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Yaren, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum