Kalbe Dokunan Sevgili İçin Sözler

Hackers

Global Mod
Global Mod
Kalbe Dokunan Sevgili İçin Sözler
Sevgilinize gerçekten sizin için dünya anlamına geldiğini nasıl gösteriyorsunuz? Belki bir aşk mektubu yazmayı bilmiyorsunuz ya da partnerinizin sizi nasıl hissettirdiğini kelimelerle ifade ediyorsunuz. Ama bu, hayatınızın aşkını ne kadar önemsediğinizi göstermenizi engellememelidir. Belki de bir yıldönümünü kutlamak için onlara tam bir aşk mektubu yazmaya çalışıyorsunuz ya da yanınızda değilken onları düşündüğünüzü hatırlatmak onlara hızlı, aptalca, sevecen bir metin göndermek istiyorsunuz. Mesajınızı oluştururken, romantik olmak için bir şeyin "geleneksel" cinsiyet normlarına adapte olması gerekmediğini unutmayın. Aslında, tanıdığımız çoğu erkek ve kadın, ilişkinin ne olduğunun tarihli bir tanımını takip etmiyorsa, çok daha romantik bir şey bulur. Sadece kadınların görünümünü ve erkeklerin gücünü iltifat etmeniz gerekmiyor. Sevginizi kelimelere dökmek benzersizdir, değil mi? Birkaç basit ama anlamlı sevgi dolu sözler ile sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi ifade edin. Her ilişki zaman zaman biraz kıvılcım gerektirir ve sevgili için sözler kullanarak sevgilinize bazı samimi hareketler sergileyin. İşte sizlere yönelik listelediğimiz bazı sevgili için sözler: Sevgiliye Kısa Sözler Tüm güzellikleri toplamışsın sanki etrafına. Bir gülümsemenle yaz geliyor memleketimin dört bir yanına. Eğer mutluluğun bir kokusu olsaydı, bu senin kokun olurdu. Daha gözlerimi kapattığımda özlüyorum seni, uzun gecelere nasıl dayanayım? Dünyaya bin kez daha gelecek olsam, bin kez daha arar, bulur, severim seni. Ne çiçekler, ne gökyüzü, ne denizler ne de ağaçlar. Yeryüzünde senin gülüşünden daha güzeline rastlamadım. Birlikte olmanın ne kadar zor olduğu umurumda bile değil, hiçbir şey seninle ayrı olmaktan daha kötü olamaz sevgilim. Sen yokken sanki koca sokağın ortasında yapayalnız kalmış bir çocuk gibiyim. Ellerin ellerimden bir an bile ayrılmasın istiyorum. Sevgiliye Uzun Sözler Çölün yağmura, bir çocuğun annesine, ayın güneşe olan özlemi gibi özledim seni. Kendinden emin ve en temiz hislerle. Hangi buluş benim seni bulmamdan daha önemli olabilir? Öyle bir çıktın ki karşıma, her bakışta yeniden aşık oluyorum sana. Hayatım boyunca birlikte bir hayat süreceğim o kişiyi aradım ama bulamadım. Benim bulduğum çok daha kıymetlisiydi. Asla onsuz bir hayat sürdüremeyeceğim kişiyi buldum. Seninleyken kendimi dünyanın en iyi insanı gibi hissediyorum. Nasıl bir iyilik yaptım, ne yaptım da seni verdi hayat bana? Hediye gibisin sevgilim, iyi ki varsın. Gün gelir de yanında olamazsam eğer, her yağmur yağdığında çık dışarı ve ellerini iki yana aç. Ellerine dokunan her yağmur tanesinde beni hisset. Çünkü ben de aynı anda yağmur damlalarında hissedeceğim seni. Gözlerinin içine baktığımda ne dert kalıyor ne de tasa. Bunca sene seni sevmeyi beklemiş sanki kalbim. Sabrımın hediyesi gibi geldin, hoş geldin sevgilim.
Alıntıdır