Hayata Dair Anlamlı Sözler

Hackers

Global Mod
Global Mod
Hayata Dair Anlamlı Sözler
İlham verici alıntılar ve anlamlı sözler, yaşam hakkında hissettiklerimizi değiştirmek için inanılmaz bir yeteneğe sahiptir. Görüyorsunuz, sizin için neyin mümkün olduğuna dair inançlarınız ve beklentileriniz de dahil olmak üzere, kendiniz hakkında düşünme ve hissetme şekliniz, başınıza gelen her şeyi belirler. Herhangi bir durumda ne düşüneceğinize karar verebilirsiniz. Düşünceleriniz ve hisleriniz eylemlerinizi ve elde ettiğiniz sonuçlara göre şekillenir. Her şey düşüncelerinizle başlar ve anlam veren kelimelerin düşüncelerinizi yeniden ayarlamak için hızlı bir yol olduğunu görebilirsiniz. Birkaç canlandırıcı alıntıyı veya anlamlı sözleri kendinize saklayın. Enerjinizin veya ruhunuzun düşmeye başladığını fark ederseniz, ruh halinizi hızla artırmak için ilham verici anlamlı sözleri okumaya başlayın. Düşüncelerinizin kalitesini değiştirdiğinizde, bazen anında hayatınızın kalitesini değiştirirsiniz. Anlamlı sözler birisinin düşünmesini nasıl sağlarsa, düşüncelerimiz de dünyaya gerçek zamanlı olarak tepki verir. Kelimelerinizi dikkatle seçmek önemlidir, bu yüzden neyi geliştirmek istediğinize karar vermenize yardımcı olacak anlamlı sözler de genel olarak bu özellikler üzerinde yoğunlaşmaktadır. İşte sizin için listelediğimiz bazı anlamlı sözler: Seninle anlaşmak kadar kavga etmek de güzeldi, kızgın yüz hatlarında kendimi bulmam güzeldi, şimdi gözlerinde yansımam bile yok. Yaralandığını sadece duyduğu kan kokusundan anlayan bir asker gibi düşüyorum toprağına bugün. Bir daha beni görmeyecek olsan da mutlu ve gururluyum. Islanmış gözlerinden kalbine inen sızıyı bilirim. Hiçbir şeyi anlamasam sen ile kendimi bir görürüm. Her sabah yüzüne işlemiş uykunun perdesinden seçerim seni, en çok o darmadağın halini severim, her haline aşığım. Belki sana sarılır uyurum bir gün. Saçlarının arasında kaybolur yüzüm, yağan her yağmuru gözlerinden izlerim. Kısa Anlamlı Mesajlar Arkana bakma sadece yürümeye devam et. Fırtınada gemiyi terk ederseniz, okyanusu geçemezsiniz. Düğün alayının sesi geliyor uzaklardan. Gönlüne düşen mutluluğun neşesini duyuyorum. Topun sekerek sıçradığı yoldan şikayet edenler genellikle onu düşürenlerdir. Sen benim üzerime sinen en güzel aşksın. Bir umudun peşinden giderken geçirilen kazanın güzelliği gibi, senin kalbimi kırman. Acı da çeksem yolum güzel diyorum. Aldığın her nefeste seninle olmak istiyorum sevdiğim. İstediğini almıyorsun diye şikayet etme, hakettiğini almamana sevin! Nefes alamadığın her saniyede beni hatırla. Çünkü ben nefes alamasam da senin kokunla yaşayacağım. Hiçbir insan hayal ettikleri kadar mutlu ya da mutsuz değildir. Hiçbir şey göründüğü kadar iyi ya da kötü değildir. Her sabah uyandığın yatağın gördüğü tavana bakmak mı manzara? Bir sabaha da gözlerinde uyansam olmaz mıydı? Sen benim sevdiğim, hayatıma, ömrüme, bedenime sığdıramadığım kraliçemsin. Sen benim tutuştuğum en güzel yangınımsın.
Alıntıdır