En Güzel İyi Geceler Mesajları

Hackers

Global Mod
Global Mod
En Güzel İyi Geceler Mesajları
İster birlikte ister ayrı, ister dünyanın öbür tarafında, ister diğer odada, onlara iyi geceler demek için düşünceli bir mesaj göndermek, duygularınızı ifade etmenin, takdirinizi göstermenin ve onların harika hissetmelerine yardımcı olmanın harika bir yoludur. Hele ki uykuya dalmadan önce! Bazı iyi geceler mesajları, zor bir günü iyi bir şekilde ve harika bir günü daha da iyi bitirmelerine yardımcı olacaktır. Sözleriniz, herkesin günün gerginliğini ve stresini bir kenara bırakmasına yardımcı olabilir ve sevdiklerinizi, arkadaşlarınızı gençleştirici, güzel, pozitif ve sağlam bir uykuya teşvik edebilir. Bazen tatlı, ilham verici veya romantik bir iyi geceler mesajı, bir kişinin mükemmel bir gece uykusu için duyması gereken şeydir. İyi geceler metni göndererek önem verdiğiniz insanları şaşırtın. Bu sayfada, gönderebileceğiniz en iyi iyi geceler mesajları koleksiyonunu sunuyoruz. Güzel iyi geceler mesajları onları memnun edecek ve kendilerini özel hissettirecek. Daha fazla vakit kaybetmeyin, makalemiz üzerinden siz de hemen sevdikleriniz için güzel bir iyi geceler mesajı seçin ve onlara gönderin. Günü daha güzel bitirmelerine, kendilerini daha mutlu hissetmelerine büyük derecede yardımcı olun. İşte, sizin için en iyi iyi geceler mesajları: İyi Geceler Mesajları Kısa Sen uyurken uzaklardan üzerini örterdim, sen bilmezdin. İyi geceler. En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bir tanem tatlı uykular. Bütün geceleri sevdiğim kadına armağan ediyorum, iyi geceler aşkım. Huzur dolu yarınlara beraber ulaşabilmek ümidi ile iyi geceler sevdiğim. Yeni doğacak güneşin yeni umutlar, yarınlar getirmesi dileğiyle iyi uykular. İyi Geceler Mesajı Uzun Her gece olduğu gibi bu gecede uykusuzluğumun sebebi aşkım, hasretim, özlemim, nefesim iyi geceler. Gözlerim kapandığında senin güzel yüzün açılır rüyalarıma. Dünyanın en güzel gözlerini sürekli görebilmenin mutluluğunu yaşıyorum her şeyim. Gökyüzüne bakarım geceleri tatlı rüyalar görmeni isterim tatlı hayaller içinde uyurken gülümsemeni isterim gül yüzlüm iyi geceler. Sen görüp görebileceğim en güzel rüyasın, bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum. İyi geceler canım, cananım. Yüreğin doğan güneşi değil, batan güneşi seçsin, çünkü doğangüneş elbet batacaktır. Eş, Dost İçin İyi Geceler Gözlerinizi kapattığınızda aklınıza ilk gelen şeyin, gözlerinizi hayırlısıyla açtığınızda gerçekleşmesi dileğiyle. İyi geceler. Kalbi güzel insanların hepsine iyi geceler tatlı rüyalar dilerim.
Alıntıdır