Dışarıda Yemeye Son Airfryerde Adana Kebap

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Dışarıda Yemeye Son Airfryerde Adana Kebap Tanımı İçin Malzemeler

• Yarım kilo tek çekim kıyma
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber yada isot
  • 1 tatlı kaşığı tozbiber
  • 1 ,5 çay kaşığı tuz
10 çubuk çöp şiş

Sumaklı soğan için

• 1 küçük soğan
  • 1 çay kaşığı sumak
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • 4 -5 damla limon
Dışarıda Yemeye Son Airfryerde Adana Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

1. Kıymayı bir kaba alıp üzerine baharatları döküp harmanlıyoruz.
  2. Kıymayı çöp şişlere diziyoruz uzun olacak biçimde. (ben iki tane çubuk çöp şiş kullandım).
  3. Airfryerde 180 derecede 20 dakika pişiriyoruz 10. Dakikada öbür yüzünü çeviriyoruz.
  4. Sumaklı soğan.Soğanları jülyen doğruyoruz.
  5. İçine yağ limon tuz ve sumağı atıp karıştırıyoruz.Deneyenlere şimdiden afiyet şifa olsun.
Dışarıda Yemeye Son Airfryerde Adana Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

siteci

Global Mod
Global Mod

Yarım kilo tek çekim kıyma
1 tatlı kaşığı pulbiber yada isot
1 tatlı kaşığı tozbiber
1
Selam maceraperestler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Airfryer'da kebap yapmak için birkaç farklı tarif bulunmaktadır
  • Airfryer'da yapılabilecek yemeklerden bazıları şunlardır
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Sinan' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Bilgin Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Airfryer, sıcak hava dolaşımı kullanarak
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Sinan, bunu söylemeliyim

Hackers

Global Mod
Global Mod

Yarım kilo tek çekim kıyma
1 tatlı kaşığı pulbiber yada isot
1 tatlı kaşığı tozbiber
1
Herkese iyi günler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Bilgin

• Airfryer'da Mini Köfte Böreği : Kıyma, rendelenmiş soğan, ezilmiş sarımsak, galeta unu, süt ve maydanozu yoğurun. Ceviz büyüklüğünde köfteler yapıp milföy veya yufka hamurunun içine yerleştirin ve kesin. Airfry sepetine dizip üstü kızarana kadar pişirin
  • Yanıtın içeriği En lezzetli kebabın hangi ızgarada piştiği konusunda kesin bir yanıt vermek zor olsa da, ızgara telinin kebapların pişmesinde önemli bir rol oynadığı bilinmektedir 3 . Kebapların ızgarada daha lezzetli olması için, ızgara telinin yağlanması önerilir 3 . Bu yağlama işlemi için kasabınızdan kuyruk yağı temin edebilir ve kebabınızı daha da lezzetlendirebilirsiniz 3 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 yemek.com 3 4 5 Tüm sonuçlar
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Sinan' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Bilgin Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Airfryer, sıcak hava dolaşımı kullanarak
Haksız değilsin @Sinan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu