Can Yoldaşları İçin Dostluk Sözleri

Hackers

Global Mod
Global Mod
Can Yoldaşları İçin Dostluk Sözleri
Genellikle dostluk, aynı zevklere, duygulara sahip iki kişi arasında gerçekleşir. Arkadaşlığın yaş, cinsiyet, pozisyon, kast, din ve inanç konusunda herhangi bir sınırlaması olmadığı düşünülmektedir, ancak bazen ekonomik eşitsizlik veya diğer farklılaşma arkadaşlığa zarar vermektedir. Bu yüzden dostluk sözleri oldukça büyük önem arz etmektedir. Böylece birbirine benzeyen iki benzer ve tekdüze statü arasında gerçek dostluğun mümkün olduğu söylenebilir. Dünyada her zaman refah zamanında bir arada kalan birçok arkadaş vardır, ancak sadece kötü zamanlarımızda, sıkıntı zamanımızda yalnız kalmamıza izin vermeyen gerçek, samimi ve sadık arkadaşlar vardır. Kötü zamanlarımız bizi iyi ve kötü arkadaşlarımız hakkındaki farkındalığımızı sağlar. Herkes doğası gereği paraya karşı çekicidir, ancak gerçek arkadaşlar paraya veya başka bir desteğe ihtiyaç duyduğumuzda bizi asla kötü hissettirmezler. Ancak, bazen arkadaşlardan borç para almak dostluğu büyük risk altında tutar. Bu yüzden dostluğunuzun ve dostlarınızın bilincinde olun, yazımız sayesinde en iyi dostluk sözleri ihtiyacınızı karşılayarak, dostlarınıza güzel mesajlar atın. Yürekten dostum diyebileceğin insanlar olmalı hayatında, sen benim gerçek dostumsun. Dost bulunması zor deniz gibidir, kendini güvende hissetmen gerekir. Ne kadar açılırsan açıl bilirsin ki zarar gelmez, deniz gibi olmalıdır dost. Dost dediğin, kırılsanız bile senin yanında olmaktan hiç vazgeçmeyen. Aranız ne durumda olursa olsun kendisinden çok seni düşünendir. Dost dediğin neşene de gözyaşına da ortak olandır. Dost dediğin seni hiç yalnız bırakmayan her zaman varlığını hissettirendir. Dost dediğin senin acını kendi acısı gibi hisseden, sevincine ortak olandır. Eğer kendini yalnız hissediyorsan dostun ile mutlu ol ve ona anlat tüm dertlerini. Eğer o senin gerçek dostun ise bir şekilde bulur çaresini. Dost dediğin seni dinler ve anlamaya çalışır. Asla sana kendini yalnız hissettirmez ve kendini suçlayarak geçirdiğin bir hayatı yaşamana izin vermez. Seni hayatıma aldığım günden beri hayat artık çok daha kolay çünkü senin gibi güzel bir dosta sahibim ve tüm dertlerimi alan, sevinçlerimi çoğaltan senin gibi mükemmel bir insanla yaşıyorum tüm anılarımı. Dostlarınızı iyi seçin çünkü dost bildikleriniz en yakınınızdaki düşmanınız oluveriyor aniden. Dostluklarınızı sağlam temellere kurmazsanız en ihtiyacınız olan zamanda aniden yıkılabiliyor bir gün. Dostluk nedir biliyor musunuz? Sen ağlarken seni güldürmeyi bilen, sen mutluyken mutluluğu katlayan ve acı çekerken de acını çekip alan ve sana huzur veren insandır. Kısa Dost Sözleri Yolun karanlığı olmaz, iyi bir dostla yürüyene. Gerçek dostlar yıldızlar gibidir karanlık çökünce ortaya çıkarlar. Ve bazen de; seninle konuşmak iyi geldi, diyebileceğin birisi olmalı. Dost dediğin ayağını kaydıran değil, kaydığında seni yerden kaldırandır. Herkesin dostu olan, kimsenin dostu değildir! Deniz derindir amabizim dostluğumuz kadar değil. Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap. Gerçek bir dosta sahipsen dünyanın geri kalanına ihtiyacın yoktur. Konuşurken kendini iyi hissettiğin bir dostu, asla kaybetme. Dost edinmeye bak, düşmanı annen bile doğurur. İyi bir dost bin akrabaya bedeldir. Dostum için ölürüm ben ölecek bir dost bulabilirsem eğer. Dostluk gül olmaktır, yaprağı ile de, dikeni ile de. Kardeş, dost olmayabilir ama dost, her zaman kardeştir. Sahte dostlar dedikodu yapana, gerçek dostlar sana inanır. Dostluk illa yan yana diz dize olmak değildir. Asıl can cana kalp kalbe olmaktır. En iyi dostunla kavgaedersin ama onu yine seversin. Hayatında güzel bir hazine arıyorsan dostlarına sıkı sarıl.
Alıntıdır