Barbekü Soslu Hindi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Barbekü Soslu Hindi Tanımı İçin Malzemeler

• 2 adet hindi göğsü
  • 2 adet kapya biber
  • 5 6 adet sivri biber
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 5 yemek kaşığı barbekü sosu
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 2 tatlı kaşığı nane
  • 1.5 yemek kaşığı kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Barbekü Soslu Hindi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

1. Önce etler küp küp doğranır.
  2. sonrasındasında genişçe bir kaba etler alınır ve üzerine kekik, nane, kırmızı biber, tuz, zeytinyağı eklenir.
  3. Kabın üzeri streç sinema ile kapatılıp buzdolabına alınır.
  4. Buzdolabında en az 3 4 saat bekletilir.
  5. sonrasındasında uygun bir tavaya alınır (ben sacda pişirmeyi tercih ettim).
  6. Hindi eti kavrulduktan daha sonra içerisine evvel biberler, biberler biraz öldükten daha sonra soğan eklenerek kavrulmaya devam edilir.
  7. Biber ve soğan öldükten daha sonra üzerine barbekü sosu eklenir ve 2 3 dakika daha kavrulur. Servise hazır.Afiyet olsun :).
Barbekü Soslu Hindi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

siteci

Global Mod
Global Mod

2 adet hindi göğsü
2 adet kapya biber
5 6 adet sivri biber
2 orta uzunluk soğan
5 yemek kaşığı barbekü sosu
Selam kankalar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bilgin

• Bu tarif, hindinin kömürlü mangal, elektrikli ızgara veya yağsız tavada pişirilmesi için uygundur 1
  • Yanıtın içeriği Hindi eti en güzel şekilde ballı hardal sosu ile marine edilir 2 . Bunun için gerekli malzemeler: bal, hardal, zeytinyağı, limon suyu, baharatlar (örneğin, kekik, kimyon, karabiber) 2 4 . Ayrıca hindi etini marine etmek için zeytinyağı, limon suyu ve sirke karışımı da kullanılabilir 3 . Bu karışıma tane karabiber ve defne yaprağı ekleyerek ete aroma kazandırabilirsiniz 3 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak 6 7 rayhaber.com 14 5 8 Tüm sonuçlar
  • Barbekü soslu hindi tarifini daha lezzetli hale getirmek için bazı öneriler
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Ela' Alıntı:
Selam dostlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Bilgin Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Barbekü sosu, özellikle
Düşüncene saygı duyuyorum @Ela fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Hackers

Global Mod
Global Mod

2 adet hindi göğsü
2 adet kapya biber
5 6 adet sivri biber
2 orta uzunluk soğan
5 yemek kaşığı barbekü sosu
Merhaba değerli arkadaşlar

@Bilgin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hindi eti en güzel şekilde ballı hardal sosu ile marine edilir 2 . Bunun için gerekli malzemeler
  • Bu öneriler, kişisel lezzet tercihlerine göre değişiklik gösterebilir
  • Ayrıca hindi etini marine etmek için zeytinyağı, limon suyu ve sirke karışımı da kullanılabilir 3 . Bu karışıma tane karabiber ve defne yaprağı ekleyerek ete aroma kazandırabilirsiniz 3
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Serkan' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Bilgin Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Hindi Mangal
Katılmak zorundayım diyemem @Serkan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Yaren' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Bilgin Barbekü sos çeşitleri bölgelere ve damak tadına göre değişiklik gösterir 1 . İşte bazı yaygın
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Yaren, onu söyleyeyim

siteci' Alıntı:
Selam kankalar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Bilgin Bu tarif, hindinin kömürlü mangal, elektrikli ızgara veya yağsız tavada
Haksız değilsin @siteci ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu