Adana Demirspor Lideri Murat Sancak’tan flaş Mario Balotelli açıklaması

Felaket

New member
Adana Demirspor Lideri Murat Sancak, Mario Balotelli ile ilgili kıymetli açıklamalarda bulundu. A Spor’a konuşan deneyimli futbol adamı, İtalyan forvetin ekipten ayrılma isteğinin olduğunu deklare etti, istedikleri bonservis bedelinin 4 milyon Euro olduğunun altını çizdi, şu sözleri kullandı:

‘Bu takım Balotelli ile de oynar Balotelli’siz de oynar’

”Balotelli’nin buradan gitme dileği var, kim almak isterse 4 milyon Euro verir. Transfer dönemi periyodunda bir yere gitmezse buraya da emek verecek ve devam edecek. Transfer olup gitmezse de burada misyonunu yapacak. Bana ulaşan yok lakin menajerleri ile görüşmeler var. Bir iki güne kadar ya gidecek ya da kalacak. Gitme ihtimaline karşı Artem Dzyuba’yı aldık. Hatta giderse 1 santrfor daha alacağız. Sonuçta bu takım Balotelli ile de oynar Balotelli’siz de oynar. Benim olduğum yerde sorun olmaz”

‘İkisiyle de görüştüm, bir sorun yok’

Başkan Sancak, deneyimli oyuncunun Ümraniyespor maçı daha sonrası teknik yönetici Vincenzo Montella ile yaşadığı tartışma hakkında da konuştu, “Bunlar olağan şeyler epey kıymetli değil hiç bir sorun yok. Montella İtalya’ya gitti, Balotelli ise Adana’da. İkisiyle de görüştüm. Bir sorun yok.” sözlerini kullandı.