Zlatan Ibrahimovic’ten Mbappe’ye teklif: “Real Madrid’e giderdim”

Felaket

New member
İtalya Serie A takımlarından Milan’da forma giyen yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint-Germain’deki geleceği merak edilen Kylian Mbappe hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

L’Equipe’e konuşan İsveçli yıldız, Mbappe’nin Real Madrid’e transfer olacağına yönelik argümanlar hakkında, “Mbappe Real Madrid’e mi? Bu soruya yalnızca Kylian karşılık verebilir. Ne istediğine ve ne düşündüğüne bağlı. Ben onun yerinde olsam giderdim. Lakin PSG’de olsaydım, onu kadroda tutmaya çalışırdım. sonucu verecek olan o. PSG natürel ki onu grupta tutmak istiyor lakin o kalmak istiyor mu?” kelamların söylemiş oldu.

Kendisi de bir devir PSG forması giyen Ibrahimovic, Mbappe ile bu husus hakkında konuştuğunu belirterek, “Onu isteyen öbür kulüpler de olduğunu düşünüyorum: şayet bir teknik direktörseniz, onunla kontrat imzalama imkanınız var ve Mbappe’yi almak istemiyorsanız, yanlış iş yapıyorsunuz. Mbappe’ye, ‘Senin yerinde olsam Real’e giderdim’ dedim. Farklı kadrolarda, farklı ülkelerde, oynama fırsatı buldum ve bu sayede öğrendim. Bence tüm mesleğini kendi ülkende geçirmek daha kolay. Lakin bavulunuzu toplar ve öteki gruplara giderseniz, bu bir maceradır” dedi.

PSG ile kontratı dönem sonu bitecek olan Kylian Mbappe’nin ismi İspanyol devi Real Madrid ile anılıyor.