Atakaş Hatayspor, daha evvel Braga, Spartak Moskova, Porto, Lokomotiv Moskova, Gil Vicente FC üzere kulüplerde forma giyen deneyimli forvet oyuncusu Ze Luis ile 1 yıllık mukavele imzaladı. Düzenlenen imza merasiminde, Hatayspor’da olmaktan dolayı keyifli olduğunu söyleyen Luis, “Kendimi hazır hissediyorum. Türkiye’de bulunmaktan epeyce memnunum. Burada yalnızca oyuncu olarak değil, ekip arkadaşlarıma da yardımcı olmak için geldim. Ekibe katkılar sunmaya geldim. Fenerbahçe ve Galatasaray benimle ilgilendiler. Onlar geçmişte kaldı, şu an onlarla ilgilenmiyorum. Hatayspor’a geldim ve Hatayspor’da zaferle kazanıp, Hatayspor ailesiyle birlikte öykü yazmayı planlıyorum ve bunu başaracağımdan da eminim” dedi.
İlk yarıdaki transfer devrini, sol ayağını uygun kullanabilen bir oyuncuyu transfer ederek kapatmayı düşündüklerini söyleyen Atakaş Hatayspor Onursal Lideri Lütfü Savaş, “Bu döneme başlarken, top müddetinin en epey Atakaş Hatayspor’da bulunmasına karşın istediğimiz sonuçları alamadık. Taraftarlarımız da biraz transfer istedi. Biz de bu gün Ze Luis’i transfer ettik, santrafor mevkiimize. İnşallah başka santrforlarımız ile bir arada Atakaş Hatayspor’umuzu muvaffakiyetten muvaffakiyete koşturacaklar. Birinci puanımızı geçen hafta aldık, bundan daha sonraki haftalarda da puanlarımızı almaya devam edeceğiz” dedi. (DHA)
İlk yarıdaki transfer devrini, sol ayağını uygun kullanabilen bir oyuncuyu transfer ederek kapatmayı düşündüklerini söyleyen Atakaş Hatayspor Onursal Lideri Lütfü Savaş, “Bu döneme başlarken, top müddetinin en epey Atakaş Hatayspor’da bulunmasına karşın istediğimiz sonuçları alamadık. Taraftarlarımız da biraz transfer istedi. Biz de bu gün Ze Luis’i transfer ettik, santrafor mevkiimize. İnşallah başka santrforlarımız ile bir arada Atakaş Hatayspor’umuzu muvaffakiyetten muvaffakiyete koşturacaklar. Birinci puanımızı geçen hafta aldık, bundan daha sonraki haftalarda da puanlarımızı almaya devam edeceğiz” dedi. (DHA)