Xavi’den Bernardo Silva açıklaması! Barcelona’ya gidecek mi?

Felaket

New member
Transfer periyodunda flaş atılımlar gerçekleştiren Barcelona,’nın Teknik Yöneticisi Xavi, Manchester City’nin yıldızı Bernardo Silva ile ilgilendikleri savları hakkında açıklamalarda bulundu.

ALS hastası çocuklar faydasına düzenlenen hazırlık maçının akabinde konuşan Xavi, Bernardo Silva hakkında kendisine yöneltilen soruya, “Bernardo Silva’yı kim sevmez ki? Ancak hem de De Bruyne, Haaland’ı da… Olağanüstü bir kadroları var. Silva için yeni bir haber yok. Guardiola ve Manchester City için değerli bir oyuncu. Lakin evet, onu bir futbolcu olarak seoldukca beğeniyorum. Alanda her şeyi anlıyor ve karar verme konusunda inanılmaz bir yeteneği var. Pep için hayli değerli bir oyuncu ve alanda fark yaratıyor.” kelamları ile karşılık verdi.

Barcelona peşinde

Avrupa’da çeşitli kaynaklarda yer alan haberlere nazaran Barcelona, bir müddetdir Portekizli yıldızı takımına katmak için teşebbüslerde bulunuyor.

Guardiola ekipte kalmasını istiyor

İngiliz takımının teknik yöneticisi Pep Guariola, geçtiğimiz günlerde başarılı futbolcunun ekipte kalmasını istediğini şu sözlerle lisana getirdi: “Bernardo’nun katiyetle Manchester City’de kalmasını istiyorum. O özel biri. Ne olacağını bilmiyorum ancak onu ne kadar sevdiğimizi ve ekipte görmek istediğimizi biliyor. Ancak ne olacağını bilmiyorum”

Bernardo Silva’dan açıklama

Bernardo Silva da geçtiğimiz haftalarda argümanlara yönelik şu açıklamaları yapmıştı: “Her vakit burada keyifli olduğumu söylemiş oldum fakat ne olacağı hakkında hiç bir fikrim yok. Dürüst olmak gerekirse bekleyip nazaranceğiz. Kulüple olan alakam son derece dürüst. Onlara karşı açık oldum ve ne istediğimi biliyorlar.”

2025 yılına kadar kontratı bulunan Bernardo Silva geçen dönem 50 maça çıktı ve 13 gol, 7 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti.