The Game Awards 2024'te müzik ve animasyon gecesi

BirCicek

New member
12 Aralık 2024'te Los Angeles'taki Peacock Tiyatrosu, The Game Awards'ın 10. yıl dönümü münasebetiyle Netflix'in hit animasyon dizisi “Arcane”in ikinci sezonunun sesleriyle aydınlanacak. Sanatçılar Twenty One Pilots, d4vd ve Royal & The Serpent, ünlü video oyunu “League of Legends”a dayanan, serinin müziğini zenginleştiren orijinal şarkıları seslendirmek için sahneye çıkacak..

Bu yıl Oyun Ödülleri sadece en iyi video oyunlarını değil aynı zamanda müzik ve oyun arasındaki sinerjiyi de ödüllendiriyor. Etkinliğe katılım görülecek Müzik videosunun prömiyerini yapacak Twenty One Pilots Etkinlik öncesindeki single'ı “The Line”, son müzik videosuyla şimdiden hayranlarını kazanmış durumda.. Etkinlik öncesinde Grammy ödüllü Twenty One Pilots ikilisi, serinin üçüncü ve son perdesindeki önemli bir ana eşlik eden “The Line” şarkısının müzik videosunu yayınladı. Şarkıcı Tyler Joseph'in yazdığı şarkı 22 Kasım Cuma günü yayınlandı. “The Line”, müzikleri kariyerleri boyunca dünya çapında 33 milyar dinlenmeyi aşan iki sanatçının son single'ı..

Bir hayran olarak beni Arcane'nin bir parçası olmaya davet ettiklerinde bir şekilde katkıda bulunmak için sabırsızlanıyordum. Hikâyenin pek çok yönü yaratıcı düzeyde beni etkiledi ve sahne bana gösterildiğinde metnin türünü ve The Line'ı yazarken almak istediğim kavramsal yönü hemen anladım.”
Twenty One Pilots'tan Tyler Joseph dedi. “Josh ve ben bu şarkıyı The Game Awards 2024'te ilk kez canlı olarak sunabildiğimiz için çok heyecanlıyız.

d4vd, bunların yanı sıra benzersiz ve unutulmaz bir atmosfer yaratmaya yardımcı olacak “Beni Hatırla” ve Royal & The Serpent “Wasteland”i de sunacak.

Bu akşam, sürükleyici konusu ve etkileyici görsel kalitesiyle hayranların kalplerinde silinmez bir iz bırakan “Arcane”e özel bir saygı duruşu niteliğinde olacak. Sanatçılar eşlik etti Lorne Balfe yönetimindeki Oyun Ödülleri Orkestrası, etkinliğin en önemli anlarından biri olmaya aday bir performans sunacak.

Müzikal etkinlik, görsel gösteri ile kaliteli hikaye anlatımını birleştirmeyi başaran ve video oyunları dünyası ile müzik dünyası arasındaki bağı güçlendiren bir serinin kutlanmasında doruk noktasını temsil ediyor. Bu yılki performansıyla The Game Awards, küresel izleyicilerini eğlendirmenin ve etkileşime geçirmenin yeni yollarına öncülük etmeye devam ediyor.

Gecenin tamamı 30'dan fazla dijital platformda canlı olarak yayınlanacak ve dünyanın her yerinden hayranların bu eşsiz etkinliğe katılması sağlanacak..