Capcom, WWE hayranları arasında Zelina Vega olarak da bilinen Thea Trinidad’ın Street Fighter 6’nın oyun içi yorumcu kadrosuna en son eklenen kişi olduğunu duyurdu. Uzun süredir Street Fighter hayranı olan Thea, şu anki bir WWE Superstar’ı, kendi kendini oyuncu ilan etmiş ve Street Fighter serisine yabancı değil ve hatta bu hafta sonu San Antonio, Teksas’ta WWE’nin Royal Rumble’ına katılmış. oyunun kadın güreşçilerinden biri olan Juri olarak oynuyor. Trinidad, “Çocukluğumdan beri hevesli bir oyuncuyum ve Street Fighter’ın büyük bir hayranıyım,” dedi. “Kardeşimle olan destansı maçları hala hatırlıyorum ve onu her zaman en sevdiğim karakter Vega ile yendim. Şu anda bu muhteşem serinin bir parçası olmak gerçeküstü ve hayatta bir kez karşılaşılabilecek bu fırsattan dolayı onur duyuyorum ve minnettarım.”
Street Fighter 6’nın canlı yorum özelliği, Dövüş Oyunu Topluluğu’ndan (FGC) ünlü yorumcuların ve şahsiyetlerin seslerini maçlar ortaya çıktıkça anlatmak için birleştirir. Kısa bir süre önce duyurulan oyun bazında yorumcular arasında Jeremy “Vicious” Lopez, Ryutaro “Aru” Noda, Kosuke Hiraiwa ve Steve “TastySteve” Scott ile HE Demone Kakka ve James “jchensor” Chen’in de yer aldığı bir yorum etiketi ekibi yer alıyor. Bu özellik 13 dilde altyazıyı destekleyecektir. Street Fighter 6, bu yıl 2 Haziran’da PS5, PS4, Xbox ve PC’de satışa sunulacak.
Street Fighter 6’nın canlı yorum özelliği, Dövüş Oyunu Topluluğu’ndan (FGC) ünlü yorumcuların ve şahsiyetlerin seslerini maçlar ortaya çıktıkça anlatmak için birleştirir. Kısa bir süre önce duyurulan oyun bazında yorumcular arasında Jeremy “Vicious” Lopez, Ryutaro “Aru” Noda, Kosuke Hiraiwa ve Steve “TastySteve” Scott ile HE Demone Kakka ve James “jchensor” Chen’in de yer aldığı bir yorum etiketi ekibi yer alıyor. Bu özellik 13 dilde altyazıyı destekleyecektir. Street Fighter 6, bu yıl 2 Haziran’da PS5, PS4, Xbox ve PC’de satışa sunulacak.