“Rakiplerimiz Ankara deplasmanından çekiniyor”

Felaket

New member
Türk Telekom Spor Kulübü Basın Sözcüsü Hamdi Ateş, öncelikli amaçlarının hem ULEB Avrupa Kupası tıpkı vakitte ING Basketbol Harika Ligi’nde play-off etabına kalmak olduğunu söylemiş oldu.

Hamdi Ateş, dönem başında şanssız sakatlıklar ve hastalıkların tesiriyle grubun tam takım uğraş edemediğini belirtti.

Bu sürecin sonunda teknik grupta değişikliğe gitmek durumunda kaldıklarını aktaran Ateş, epey düzgün oyunculuk ve teknik adamlık mesleği olan Almanya Ulusal Ekibi’nin başantrenörü Henrik Rödl ile anlaştıklarını tabir etti.

Rödl’ün istediği desteklerle grubu güçlendirdiklerine dikkati çeken Ateş, “Hocamız gruba kendi oyun disiplinini aşıladı. Grubumuz da bunu benimsedi. Bilhassa hamlede agresif bir oyun anlayışı benimsedik. hem de savunma disiplinini de elden bırakmadık.” diye konuştu.

Ateş, ING Basketbol Muhteşem Ligi’nde Darüşşafaka’yı, ULEB Avrupa Kupası’nda Partizan NIS’ı yenerek uygun bir ivme yakaladıklarını kaydederek, “Önümüzdeki süreçte gerek ING Basketbol Harika Ligi gerekse ULEB Avrupa Kupası’nda başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Oyuncularımızın hepsi alana karakter koyarak uğraş ediyorlar. Öncelikli amacımız hem ULEB Avrupa Kupası birebir vakitte ING Basketbol Muhteşem Ligi’nde play-off oynamak. Umuyorum ki seri galibiyetler alarak hak ettiğimiz yere geleceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

“Rakiplerimiz Ankara deplasmanından çekiniyor”

Türk Telekom Spor Kulübü Basın Sözcüsü Hamdi Ateş, başşehir izleyicisinin kendilerine her vakit dayanak verdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Hangi kararı alırsak alalım, seyircimiz hep yanımızda oldu. Onlara da teşekkür ediyorum. Bilhassa Avrupa maçında yaratılan atmosfer inanılmaz gururlandırıyor ve moral veriyor. Grubumuz Avrupa kupalarında iç alanda mağlubiyet yüzü görmedi. Rakiplerimiz Ankara deplasmanından çekiniyor. Bu da Türk Telekom’un Ankara’da kurguladığı basketbol ideolojisinin bir göstergesi.”