Kişisel ve Kurumsal Başarı İçin Terzi Yapılmış Eğitim

BirCicek

New member
Abs Milan, ileri eğitime yeni bir yaklaşımın öncülüğünü yapıyor. Özelleştirilebilir ustalarının lansmanı ile Milanese Akademisi, öğrenme kavramını yeniden tanımlıyor, öğrenci merkezini ve şirketleri esnek ve yenilikçi yollara koyuyor. Abs Milan teklifinin kalbi, öğrencilerin farklı uzmanlık alanlarından kurslar seçerek tamamen kişiselleştirilmiş bir çalışma programı oluşturma olasılığıdır. Bu esneklik, her katılımcının tutkuları ve mesleki hedefleri doğrultusunda farklı disiplinleri birleştirmenizi sağlar.

Misyonumuz, her öğrencinin geleceğini şekillendirmesine izin vermektir“, Abs Milan CEO'su Carmen Monterosso diyor. “Eğitimin standart bir yol değil, kişisel ve mesleki büyüme için bir araç olması gerektiğine inanıyoruz. Özelleştirilebilir ustalarımız sayesinde, öğrenciler hedeflerini piyasanın gerektirdiği becerilere hizalayabilir ve gerçek bir rekabet avantajı elde edebilirler“.

Sadece öğrenciler değil: şirketler de Abs Milan'ın özelleştirilebilir ustalarında piyasa zorluklarına yanıt vermek için yenilikçi bir çözüm buluyor. Esnek eğitim kursları ve uzman yöneticiler tarafından düzenlenen pratik derslerden% 80 ve sektördeki akademisyenler tarafından yönetilen didaktik derslerden% 80'i oluşturan bir öğretim sayesinde, kuruluşlar yöneticileri ve profesyonelleri özel becerilere sahip, hedefler şirketi ile uyumlu olarak eğitebilir, sektörün gelişmeleri.

Abs Milan'ın öğrenme modeli sadece teknik ve yönetimsel becerileri değil, aynı zamanda sürekli dönüşümde rekabetçi bir bağlamla yüzleşmek için gerekli olan eleştirel ve stratejik bir düşünceyi de teşvik eder.