Jasmine Paolini, İtalyan tenis yıldızı Amazfit Büyükelçisi

BirCicek

New member
Profesyonel tenis dünyası, kişinin fiziksel ve zihinsel kuyusuna sürekli bağlılık ve mutlak özveri gerektirir. Bu bağlamda, teknolojik inovasyon atletik performansın optimizasyonunda giderek daha önemli bir rol oynamaktadır. Akıllı giyilebilir cihazlar sektöründe küresel lider olan Amazfit Active 2 Amazfit Smartwatch, Madrid'deki sunum vesilesiyle, şu anda İtalya'da ve uluslararası alanda en popüler oyuncular arasında bir numaralı İtalyan tenis yıldızı Jasmine Paolini ile bir ortaklık duyurdu.

Amazfit ve Paolini arasında imzalanan çok yönlü anlaşma, sadece sponsorluk ile sınırlı değil, yarışmalar sırasında tenis oyuncusu kıyafetlerinde görünecek marka logosu. Smartwatch ve yenilikçi helio yüzük de dahil olmak üzere Amazfit cihazlarını sporcunun günlük rutinine entegre ederek işbirliği daha da ileri gidiyor. Uyku kalitesi, atletik iyileşme ve performans metrikleri gibi hayati parametreleri izlemek için tasarlanmış bu araçlar, Paolini için değerli müttefikler haline gelir ve fiziksel durumlarını gerçek zamanlı olarak analiz etmelerini ve sonuç olarak eğitim ve kurtarma stratejilerini uyarlamalarına izin verir.

Paolini, “Eğitim sırasında performansımın ve veri analizimin en üst düzeyde rekabet etmek için nasıl gerekli olduğunu ilk elden gördüm.” Dedi. “Bir tenis oyuncusu olarak sürekli seyahat ediyorum, yeni zaman sigortalarına uyum sağlıyorum ve yoğun eğitim maçları ve seansları boyunca vücudumu itiyorum. Amazfit'in akıllı giyilebilir cihazlarıyla, iyileşmemi, uyku kalitesini ve genel fiziksel uygunluğumu gerçek zamanlı olarak izleyebilirim, beni bulursanız her yerde hızlı bir şekilde adapte olduğunuzdan ve elimden gelenin en iyisini yaptığınızdan emin olabilirim. Amazfit ailesine katılmak ve oyunumu daha yüksek bir seviyeye getirmekten heyecan duyuyorum “.

Jasmine Paolini'nin Büyükelçi Amazfit ekibine girişi, farklı spor disiplinlerinden seçkin sporcularla işbirliği yapmayı amaçlayan markadan daha geniş bir stratejinin bir parçası. Aslında Paolini, eğitim, iyileşme ve güç kaynağını izlemek için Amazfit cihazlarını kullanacak Sprinter Olimpiyat Altın Madalyası Gabby Thomas'ı da ekledi. Amazfit ile işbirliği yapan seçkin sporcuların gülü, orta -aile Yeman Crippa'nın kalibresinin isimlerini, Hyrox Dünya Şampiyonlarının (8 kilometre koşu ve sekiz fonksiyonel eğitim istasyonunu birleştiren kapalı fitness yarışması) Meg Jacoby ve Hunter McInyre , Olimpik triatlet Morgan Pearson ve Padel Bea González'in yıldızı.

Amazfit'in vizyonu, dört temel sütunu ele alan bütünsel bir yaklaşıma dayanmaktadır: fiziksel form, uyku, farkındalık ve beslenme. Şirket, entegre güç ve fitness izleme için tasarlanmış son gıda günlüğü işlevi gibi gelişmiş araçlar sağlayan ZPP uygulamasıyla entegre olan yüksek performanslı yüksek performanslı akıllı saat Helio Ring'den eksiksiz bir cihaz yelpazesi sunuyor.