Google, yapay zeka aboneliğini ayda 250 dolara duyurdu

BirCicek

New member
Başlangıçta Amerika Birleşik Devletleri'nde ayda 249,99 $ 'dan bulunan yeni “AI Ultra” planı, şirketin en gelişmiş modellerine, derin düşünce ve proje denizcisi, 30 TB'a kadar bulut alanı ve kromdaki araçlarla doğrudan entegrasyon gibi özel özelliklere erişim sunuyor ve yapay zeka istihbaratının profesyonel benimsenmesine doğru belirleyici bir adım işaret ediyor

Google, profesyonel kullanıcılara ve şirket tarafından geliştirilen yapay zeka teknolojilerinin maksimum potansiyelinden yararlanmak isteyen şirketlere yönelik “AI Ultra” adlı yeni bir abonelik planı başlattı. Başlangıçta Amerika Birleşik Devletleri'nde 249,99 dolarlık aylık maliyetle bulunan hizmet, Google'ın en gelişmiş modellerine erişime izin verir ve Gemini, NotebeLM, Whip ve Flow adlı video üretim aracı dahil olmak üzere şirketin tüm uygulama AI'ları için daha yüksek kullanım sınırlarını sunar. Planın özel özellikleri arasında, “Deep Think” kullanma olasılığı, Matematiksel alanda ve kodun yazılmasında karmaşık problemlerle yüzleşmek için tasarlanmış Gemini 2.5 Pro ile mevcut gelişmiş bir akıl yürütme modu. Aboneler Gemini'yi doğrudan Chrome'dan önizleyebilir, burada görevlerin yönetiminde ve çevrimiçi içerik sentezinde otomatik yardım almanın mümkün olacağı.

Ultra planı ayrıca, çevrimiçi araştırma, rezervasyon ve alımlar gibi on adede kadar eşzamanlı etkinliği yönetebilen deneysel bir prototip olan Project Mariner'a erişim içerir. Bu araçlara YouTube primine ve Google Fotoğrafları, Drive ve Gmail arasında paylaşılan 30 terabaytlık bir depolama alanı eklenir. Aynı zamanda Google, ayda 19,99 $ 'lık aylık planını da güncelledi, bu da şimdi ek maliyetler olmadan hem akışa erişim hem de krom tarayıcı içindeki İkizler ile entegrasyon içeriyor. Güncelleme başlangıçta ABD'de mevcut olacak ve önümüzdeki haftalarda uluslararası beklenen bir difüzyonla.