Geleceğin karatahtası dokunmatik ve bulut bağlantılı

BirCicek

New member
LG, eğitim sektörü için yeni etkileşimli dokunmatik tahta olan LG CreateBoard TR3DK serisini dört farklı boyutta sundu: 55, 65, 75 ve 86 inç. Windows ortamında 40 adede kadar çoklu dokunma noktasını ve Android ortamında 32 adede kadar noktayı destekleyebilen cetvel veya notlar gibi çeşitli eğitim modelleri ve öğretim araçları ile donatılmıştır. Açma ve kapatma, parlaklığı ayarlama ve ekranı kilitleme, LG ConnectedCare DMS aracılığıyla uzaktan da kontrol edilebilen işlevlerden bazılarıdır. LG CreateBoard ayrıca, bağlı cihazlarda LG CreateBoard Share uygulaması yüklüyse, 9 adede kadar paylaşılan ekranın veya bir dosyanın tek bir ekranda gerçek zamanlı olarak gösterilmesine olanak tanıyan, kablosuz ekran paylaşımının güncellenmiş bir sürümü olan LG CreateBoard Share’i sunar. Akıllı Görüntüleme işlevi aynı zamanda ders için gereken tüm materyallere aynı anda sahip olmanız için farklı içerikleri göstermenize olanak tanır. “Güvenli” mod, paylaşım işlevini devre dışı bırakabilir ve yetkisiz içeriğin çeşitli cihazlarda paylaşılan ekran aracılığıyla görüntülenmesini önleyebilir. Ayrıca, USB Blok modu, yetkisiz cihazlara otomatik kopyalamayı önleyerek verilerinizi güvende tutar. Son olarak, daha fazla güvenlik için beyaz tahtaya kaydedilen dosyaların otomatik periyodik silme işlevini etkinleştirmek mümkündür. Mayıs ayından itibaren satışa sunulacak.