Borussia Dortmund, Nico Schlotterbeck’i takımına kattı

Felaket

New member
Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund, savunma sınırına bir destek daha gerçekleştirdi. Alman takımı Freiburg forması giyen Nico Schlotterbeck’i takımına kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada Borussia Dortmund’un, 2022/23 dönemi için Freiburg’da forma giyen 22 yaşındaki Nico Schlotterbeck’i takımına kattığı duyuruldu. Schlotterbeck’in bugün sıhhat denetimlerinden geçtiği ve genç futbolcunun 30 Haziran 2027’ye kadar sürecek bir mukavele imza attığı açıklandı. 1.91 metre uzunluğundaki stoper, ayrıyeten dönem sonuna kadar Freiburg’da kalacak,

Nico Schlotterbeck, transferin duyurulmasının akabinde şu açıklamalarda bulundu: “Tüm taraflarla görüştükten daha sonra, bugün 2022 yazında Borussia Dortmund’a transferimi duyurmaya karar verdim. Bunu yaparken, Freiburg, Borussia Dortmund ve şahsen kendim için netlik sağlamak istiyorum. Freiburg ile dönemin kalan üç maçına büsbütün konsantre olabilmek benim için kıymetli. daha sonrasında Borussia Dortmund ile yeni sorumluluklarım için sabırsızlanıyorum.”

Nico Schlotterbeck bu dönem 35 maçta forma giyerken ekibi ismine 4 gol ve 2 asistlik katkı sağlamıştı.