ABD ve büyük teknolojinin tüm liderleri Trump'ı tebrik etti

BirCicek

New member
Büyük teknoloji şirketlerinin liderleri, Donald Trump'ı son ABD başkanlık seçimlerindeki zaferinden dolayı tebrik etmekte gecikmedi. Trump'ın teknoloji dünyasındaki bu önde gelen isimlerin çoğuyla geçmişteki ilişkisini karakterize eden gerilimlere rağmen, bugün Trump'ın eleştirdiği aynı yöneticilerden bazıları X (Elon Musk'a ait bir sosyal ağ, başka bir sosyal ağ) hakkında teklif sunan ilk kişiler arasında yer alıyor. bu başkanlık seçimlerinin büyük kazananı) iyi dilek ve gelecekteki işbirliklerine açıklık mesajları verdi. Tim Cook, Apple'ın CEO'suşunları söyledi: “Başkan Trump'ı zaferinden dolayı tebrik ederiz! Amerika Birleşik Devletleri'nin yaratıcılık, yenilikçilik ve yaratıcılıkla beslenmeye devam etmesini sağlamak için kendisi ve yönetimiyle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Meta'nın CEO'su Mark ZuckerbergTrump ile geçmişteki sürtüşmelere rağmen şunları söyledi: “Başkan Trump'ı kesin bir zaferden dolayı tebrik ediyorum. Millet olarak çok büyük fırsatlara sahibiz. Sizinle ve yönetiminizle birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” Sundar Pichai, Google ve Alphabet'in CEO'suTebrik mesajlarına şu ifadelerle katıldı: “Başkan @realDonaldTrump'ı kesin zaferinden dolayı tebrik ediyorum. Amerikan inovasyonunun altın çağını yaşıyoruz ve bunun faydalarını herkese ulaştırmak için onun yönetimiyle birlikte çalışmaya hazırız.” Amazon'un kurucusu Jeff Bezosvatanseverlik dokunuşuyla dileklerini dile getirdi: “45. ve şimdi 47. Cumhurbaşkanımıza olağanüstü bir siyasi geri dönüş için en büyük dileklerimle. Hiçbir ulusun bundan daha büyük fırsatları yoktur. Donald Trump'a hepimizin sevdiği Amerika'yı yönetmek ve birleştirmek için ihtiyaç duyduğu tüm başarıları diliyorum.”

Amazon'un CEO'su Andy Jassyyapıcı diyaloğun önemini vurguladı: “Seçilen Başkan Sonald Trump'ı zor kazanılmış bir zaferden dolayı tebrik ederim. Müşterilerimizi, çalışanlarımızı, topluluklarımızı ve milletimizi ilgilendiren konularda sizinle ve yönetiminizle birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” Bill Gates, Microsoft'un kurucusu“Başkan Trump'ı ve Başkan Yardımcısı seçilen Vance'i tebrik ederim. Amerika Birleşik Devletleri'nde ve dünyanın dört bir yanında yaşamları iyileştirmek için yaratıcılık ve yenilikçiliği kullandığımızda Amerika daha güçlü olur. Umarım herkes için daha parlak bir gelecek inşa etmek için birlikte çalışabiliriz.” Microsoft'un CEO'su Satya NadellaYeniliğe vurgu yaparak iyi dileklerini iletti: “Tebrikler Başkan Trump, Amerika Birleşik Devletleri ve dünya için yeni büyüme fırsatları yaratan yenilikleri geliştirmek için sizinle ve yönetiminizle birlikte çalışmaya hazırız.”

OpenAI'nin CEO'su Sam Altmanyapay zekanın ABD için önemine ilişkin bir yorum ekledi: “Başkan Trump'ı tebrik ederim. Kendisine görevinde üstün başarılar diliyorum. ABD'nin yapay zekanın demokratik değerlerle geliştirilmesinde liderliğini sürdürmesi çok önemli.” Pat Gelsinger, Intel'in CEO'suAmerika'nın teknoloji ve üretimdeki liderliğinin önemini vurguladı: “Seçilen Başkan Trump'ı ve Başkan Yardımcısı Vance'i zaferlerinden dolayı kutluyoruz ve Amerika'nın dünyadaki teknoloji ve üretim liderliğini ilerletmek için Yönetimleriyle birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” Qualcomm'un CEO'su Cristiano AmonDayanıklılığın ve rekabetin önemini vurguladı: “Seçilen Başkan Trump'ı ve Başkan Yardımcısı seçilen Vance'i tebrik ediyoruz ve Amerika'da dayanıklılığı, yenilikçiliği ve rekabeti teşvik eden öncelikleri ilerletmek için yeni yönetim ve Kongre ile birlikte çalışmaya hazırız.”